GUNILLAS BLOGG

OM GLÄDJESTUNDER I ENS VARDAG . SAMHÄLLSFRÅGOR . LIVET . TANKAR OCH ÅSIKTER . INTRESSE OCH HOBBY . SPORTINTRESSE . OM ALLA VÅRA ÄLSKADE HUSDJUR . OM MIN ÄLSKADE MAN . LEVA I SORGENS SKUGGA . UTANFÖRSKAP OCH ENSAMHET . OM VÅRA SKYDDSÄNGLAR . OM MIN SKYDDSÄNGEL TINDRA . SOM FINNS VID MIN SIDA OCH LEDER MIG RÄTT . ATT VARA EN SÖKARE . MEN FRAMFÖR ALLT EN POSITIV BLOGG MED MASSA HUMOR OCH SKRATT ..

ÄR DET INTE DAX ATT VI SÄTTER NER FOTEN FREDLIGT I VÅRT FOSTERLAND ! BÖRJA NATTVANDRA IGEN !

Publicerad 2015-06-30 15:36:00 i MEDMÄNNISKA / SKYDDSÄNGLAR,

ÄR DET INTE DAX ATT VI SVENSKAR SÄTTER NER FOTEN OCH SÄGER NU RÄCKER DET ! VI VILL HA FRED ! VI VILL HA VÅRT VACKRA OCH STOLTA SVERIGE TILLBAKA ! VI SKA VANDRA TILLSAMMANS SIDA VID SIDA SOM VÄNNER . FAMILJ .BARN . VÅRA ÄLSKADE DJUR OCH HUSDJUR HAND I HAND . TRÖSTA VARANDRA .STÖTTA VARANDRA . LEDA VARANDRA SOM SKYDDSÄNGLAR OCH GÅ HAND I HAND SIDA VID SIDA OCH VISA VÄRLDEN ATT VI VILL HA KÄRLEK .'FRED . OMSORG . TILLIT . TRYGGHET .KÄNNA VÖRDNAD OM VARANDRA TILLS LIVET SKILJER OSS ÅT ! TILLSAMMANS ÄR VI ENADE OCH SKA VARA STARKA OCH GLÄDJAS ÅR VARANDRAS KÄRLEK . LYCKA OCH TILL LIVETS MIRAKEL SOM FÖDS OCH SOM BOR I VÅRT VACKRA STOLTA LAND . INGEN SKA KÄNNA SIG ENSAM / UTANFÖR OCH BORTSTÖTT . INGEN SKA KÄNNA SIG MOBBAD OCH RÄDD . ÄR DET INTE DÅ DAX ATT VI SÄTTER NER FOTEN OCH VISAR VÅRT LAND ATT VI STARTAR NATTVANDRING IGEN I HELA VÅRT LAND SÅ ALLA KAN SOVA OCH VARA TRYGGA I VÅRT HEM OCH FOSTERLAND . OCH GÅ GEMENSAMT UT PÅ NÄTTERNA OCH VISAR ANDRA LÄNDER DET SAMMA . ATT VI VILL VARA TRYGGA I VÅRT HEM OCH I VÅRT LAND NÄR VI ÄR OCH SOM MEST BEHOV AV DET . DET HANDLAR OM VÅRA BARNS FRAMTID . OM OSS SÅ VI KAN GE VÅRA BARN DEN TRYGGHET . KÄRLEK .OCH VÄRME DOM BEHÖVER . OCH VISA VÅRA MOR / FAR / MORMOR / MORFAR / FARMOR OCH FARFAR INTE HAR SLITET FÖRGÄVES FÖR ATT GE OSS EN TRYGG PLATTFORM ATT STÅ PÅ SÅ VI KAN SE VÅRA BARN / BARNBARN VÄXA UPP OCH VISA DE VÅRA ÄLDRE ATT VI SKA KÄMPA OCH VISA SAMMA GLÖD OCH STYRKA OCH MOD SOM NI HAR GJORT . OCH VI KOMMER BÄRA VÅRA HUVUD OCH VÅR SVENSKA FANA STOLT HÖGT SOM ENAT FOSTERLAND OCH VISA VÄRLDEN ATT GENOM KÄRLEK . RESPEKT OCH FRED SÅ ÖVERVINNER MAN ALLA BROAR . SÅ STARTA NATTVANDRING IGEN MED FREDLIGT SYFTE SÅ VI KAN FÅ VÅR TRYGGHET TILLBAKA IGEN I VÅRT ÄLSKADE OCH VACKRA FOSTERLAND . OCH LÅT OSS SJUNGA VÄGEN DIT MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA . OCH MÅ SOLEN TITTA TILL OSS EN OCH VAR . DETTA VAR MIN DAGENS RAPPORT FRÅN MIG OCH HOPPAS NI ALLA FÅR EN SOLIG DAG ATT SE FRAM EMOT !

Om

Min profilbild

GUNILLA

ÄLSKAR ATT BO PÅ LANDET NÄRA DJUR OCH NATUR . HAVET . KÄNNA HAVSLUKT OCH FRIHET . . GILLAR : HAJAR . UNIVERSUM . ANDLIGHET . HISTORIA. RÄTTSVÄSEN . SAMHÄLLSFRÅGOR . VETENSKAP OCH FORSKNING . FAKTA . KONST / INREDNING . ALLSIDIG INOM MUSIK . ALLSIDIG INOM SPORT . ÄLSKAR ISHOCKEY . ( ENDAST TRE KRONOR ) . MÅLA MED OLJA / AKVARELL . SPELA PÅ GEHÖR DRAGSPEL . PIANO .TRUMMOR SKRIVA DIKTER . ÄLSKAR MIN MAN . VÅRA ÄLSKADE HUSDJUR SOM ÄR SOM VÅRA EGNA BARN .. MAMMAS OCH PAPPAS STOLTHET SOM VI ÄLSKAR AV HELA HJÄRTAT . DJURVÄNNER ÄR ALLTID VÅRA VÄNNER . JAG ÄR ÄRLIG. GODTROGEN . GILLAR HUMOR . HAR LÄTT FÖR ATT SKRATTA . HAR MEDKÄNSLA FÖR ANDRA . OGILLAR : VÅLD . AVUNDSJUKA . SVARTSJUKA . SKVALLER OCH SKITSNACK . ORÄTTVISOR . KONFLIKTER . SKITRÄDD FÖR : GETINGAR . BIN . BÅLGETINGAR . ( ÄR SKITRÄDD FÖR DOM) ÅSKA . ( ÄR SKITRÄDD FÖR ÅSKA ) . ÄR EN SÖKARE . HAR STARTAT GRUPPER PÅ FB SOM ÄR SOM MINA HJÄRTEFRÅGOR OCH HJÄRTEBARN SOM JAG BRINNER FÖR . MIN GRUNDREGEL PÅ MIN BLOGG ÄR : ALL DISKRIMINERING / STÖTANDE BILDER OVÅRDAT SPRÅK . PERSONLIGA PÅHOPP . PRIVATA INTRIGER . SEXISTISKA INSLAG / BILDER ETC : MOBBING . RASISTISKA INLÄGG . ÄVEN RELIGIÖSA . POLITISKA INSLAG BILDER ETC ALLT SÅNT HÄR UNDANBEDES TACK . DOM SOM EJ FÖLJER DESSA GRUNDREGLER KOMMER GENAST FÖRPASSAS SOM DEPÅ OCH TAS OMEDELBART HÄR IFRÅN MIN BLOGG OM DET SYNS HÄR . MIN GRUNDTANKE ÄR : VISA HÄNSYN . RESPEKTERA VARANDRA . VARANDRAS ÅSIKTER . VISA MEDKÄNSLA VÄRME . OMSORG FÖR VARANDRA . TRÖSTA. STÖTTA DEN SOM BEHÖVER DET SOM MEST . . VISA RESPEKT VID OLIKTÄNKANDE OCH ÅSIKTER . KAN MAN INTE SKRIVA ELLER TÄNKA SNÄLLT OCH BEHANDLA SIN VÄN HÄR SOM MAN SJÄLV VILL BEHANDLAD OCH VARA EN GOD VÄN MED GOTT HJÄRTA SÅ ÄR VALET ENKELT . BEHÅLL DÅ DEN SJÄLV ELLER TA DET PÅ DIN EGNA BLOGG . GODA TANKAR . GOD VÄNSKAP OCH GODA HJÄRTAN SOM KOMMER IFRÅN HJÄRTAT OCH ÄR HJÄRTLIGT MENAT INOMBORDS DOM SPRIDER RINGAR PÅ VATTNET . HAR EJ VANA VID ATT BLOGGA . SÅ ALL HJÄLP FÖR ATT FÖRBÄTTRA DEN ÄR VÄLKOMMET OCH TAS TACKSAMT EMOT . VÄLKOMNA ATT KIKA IN PÅ MIN BLOGG OCH SKRIV OM ER VARDAG NI SOM VILL !

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela