GUNILLAS BLOGG

OM GLÄDJESTUNDER I ENS VARDAG . SAMHÄLLSFRÅGOR . LIVET . TANKAR OCH ÅSIKTER . INTRESSE OCH HOBBY . SPORTINTRESSE . OM ALLA VÅRA ÄLSKADE HUSDJUR . OM MIN ÄLSKADE MAN . LEVA I SORGENS SKUGGA . UTANFÖRSKAP OCH ENSAMHET . OM VÅRA SKYDDSÄNGLAR . OM MIN SKYDDSÄNGEL TINDRA . SOM FINNS VID MIN SIDA OCH LEDER MIG RÄTT . ATT VARA EN SÖKARE . MEN FRAMFÖR ALLT EN POSITIV BLOGG MED MASSA HUMOR OCH SKRATT ..

Önskar er alla en Underbar och Härlig Första Advent !

Publicerad 2016-11-26 19:38:00 i

Önskar er alla en Underbar Helg och Första Advent . Där Ljuset i alla våra hus och hems Låga står tänt i vart och ens fönster den vackra Adventsljusstaken och där dom fyra Adventsljusen står tända på våra Bord och lyser upp vår tillvaro i denna år tidens mörker . Jag har lagt in några bilder från vår Hembonad och hoppas ni tycker om det ni ser . Vi sitter och just nu och myser med alla våra Älskade Husdjur , fikar glatt och tittar på Tv och bara har det lugnt och skönt . Ha det så gott alla där ute ikväll och må så gott och glöm ej att invänta Första Advent imorgon med förväntan om alla goda kakor som man brukar njuta av vid denna tiden som hör hemma på fikabordet . Hoppas vädret blir underbart och härligt imorgon för er som ska ut och promenera och kanske titta i skyltfönster som är tända och som lyser upp med all sin prakt med sin vackra ljusskyltning och med Juleljus som glittrar ikapp och i våra ögon .

Kvällsmaten var god som min man har lagat med omsorg !

Publicerad 2016-11-02 17:23:00 i KVÄLLSMATEN ÄR SERVERAD !,

Kvällsmaten var som vanligt lika god som min man gjorde tills oss ikväll . Hembakade Pannkakor med hans hemgjorda köttfärs i den och smakade underbart gott för smaklökarna är aldrig fel . Som vi även sen ska ha en till Bonde Söker Fru ikväll vilket jag redan längtar efter att få se och äta .
Nu ska det efteråt när man både ätit sig mätt och belåten och diskat undan så är det inte heller fel med en kopp kaffe efter maten att njuta av framför här med er på min Blogg och koppla av med nu . Önskar er alla där ute en underbar och Mysig Onsdags kväll och hoppas ni som jag i höstmörkret får njuta av både god mat , tänt ljus framför Tvn i soffa eller i sin favorit mys fåtölj efter dagens alla intryck som man haft .

Om

Min profilbild

GUNILLA

ÄLSKAR ATT BO PÅ LANDET NÄRA DJUR OCH NATUR . HAVET . KÄNNA HAVSLUKT OCH FRIHET . . GILLAR : HAJAR . UNIVERSUM . ANDLIGHET . HISTORIA. RÄTTSVÄSEN . SAMHÄLLSFRÅGOR . VETENSKAP OCH FORSKNING . FAKTA . KONST / INREDNING . ALLSIDIG INOM MUSIK . ALLSIDIG INOM SPORT . ÄLSKAR ISHOCKEY . ( ENDAST TRE KRONOR ) . MÅLA MED OLJA / AKVARELL . SPELA PÅ GEHÖR DRAGSPEL . PIANO .TRUMMOR SKRIVA DIKTER . ÄLSKAR MIN MAN . VÅRA ÄLSKADE HUSDJUR SOM ÄR SOM VÅRA EGNA BARN .. MAMMAS OCH PAPPAS STOLTHET SOM VI ÄLSKAR AV HELA HJÄRTAT . DJURVÄNNER ÄR ALLTID VÅRA VÄNNER . JAG ÄR ÄRLIG. GODTROGEN . GILLAR HUMOR . HAR LÄTT FÖR ATT SKRATTA . HAR MEDKÄNSLA FÖR ANDRA . OGILLAR : VÅLD . AVUNDSJUKA . SVARTSJUKA . SKVALLER OCH SKITSNACK . ORÄTTVISOR . KONFLIKTER . SKITRÄDD FÖR : GETINGAR . BIN . BÅLGETINGAR . ( ÄR SKITRÄDD FÖR DOM) ÅSKA . ( ÄR SKITRÄDD FÖR ÅSKA ) . ÄR EN SÖKARE . HAR STARTAT GRUPPER PÅ FB SOM ÄR SOM MINA HJÄRTEFRÅGOR OCH HJÄRTEBARN SOM JAG BRINNER FÖR . MIN GRUNDREGEL PÅ MIN BLOGG ÄR : ALL DISKRIMINERING / STÖTANDE BILDER OVÅRDAT SPRÅK . PERSONLIGA PÅHOPP . PRIVATA INTRIGER . SEXISTISKA INSLAG / BILDER ETC : MOBBING . RASISTISKA INLÄGG . ÄVEN RELIGIÖSA . POLITISKA INSLAG BILDER ETC ALLT SÅNT HÄR UNDANBEDES TACK . DOM SOM EJ FÖLJER DESSA GRUNDREGLER KOMMER GENAST FÖRPASSAS SOM DEPÅ OCH TAS OMEDELBART HÄR IFRÅN MIN BLOGG OM DET SYNS HÄR . MIN GRUNDTANKE ÄR : VISA HÄNSYN . RESPEKTERA VARANDRA . VARANDRAS ÅSIKTER . VISA MEDKÄNSLA VÄRME . OMSORG FÖR VARANDRA . TRÖSTA. STÖTTA DEN SOM BEHÖVER DET SOM MEST . . VISA RESPEKT VID OLIKTÄNKANDE OCH ÅSIKTER . KAN MAN INTE SKRIVA ELLER TÄNKA SNÄLLT OCH BEHANDLA SIN VÄN HÄR SOM MAN SJÄLV VILL BEHANDLAD OCH VARA EN GOD VÄN MED GOTT HJÄRTA SÅ ÄR VALET ENKELT . BEHÅLL DÅ DEN SJÄLV ELLER TA DET PÅ DIN EGNA BLOGG . GODA TANKAR . GOD VÄNSKAP OCH GODA HJÄRTAN SOM KOMMER IFRÅN HJÄRTAT OCH ÄR HJÄRTLIGT MENAT INOMBORDS DOM SPRIDER RINGAR PÅ VATTNET . HAR EJ VANA VID ATT BLOGGA . SÅ ALL HJÄLP FÖR ATT FÖRBÄTTRA DEN ÄR VÄLKOMMET OCH TAS TACKSAMT EMOT . VÄLKOMNA ATT KIKA IN PÅ MIN BLOGG OCH SKRIV OM ER VARDAG NI SOM VILL !

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela