GUNILLAS BLOGG

OM GLÄDJESTUNDER I ENS VARDAG . SAMHÄLLSFRÅGOR . LIVET . TANKAR OCH ÅSIKTER . INTRESSE OCH HOBBY . SPORTINTRESSE . OM ALLA VÅRA ÄLSKADE HUSDJUR . OM MIN ÄLSKADE MAN . LEVA I SORGENS SKUGGA . UTANFÖRSKAP OCH ENSAMHET . OM VÅRA SKYDDSÄNGLAR . OM MIN SKYDDSÄNGEL TINDRA . SOM FINNS VID MIN SIDA OCH LEDER MIG RÄTT . ATT VARA EN SÖKARE . MEN FRAMFÖR ALLT EN POSITIV BLOGG MED MASSA HUMOR OCH SKRATT ..

Toppers in Consert Royal Night Of Disco 2016

Publicerad 2017-10-22 15:21:00 i BLOGGINBJUDAN FÖR GÄSTER !, MUSIKBUBBLAN !,

Starta vid

Dagens Tema ! Vem skulle du vilja Ge Dagens / Veckans Ros till här på FB Idag ! Och varför !

Publicerad 2017-10-22 14:33:00 i BLOGGINBJUDAN FÖR GÄSTER !,

Dagens Tema ! Vem skulle du vilja dela ut Dagens / Veckans Ros Till här På Facebook och på Bloggen ? Dela Dagens / Veckans Ros Idag för att göra någon Glad eller till den som behöver det som Mest .

Dagens Väder Och Söndags Prognos En Inomhus Mys Dag !

Publicerad 2017-10-22 09:28:00 i BLOGGINBJUDAN FÖR GÄSTER !, I ENSAMHETENS SKUGGA !,

Idag Blir Det Inomhus Mys Och Söndags Vilodag hos oss . Önskar er alla en Mysig Söndag att vila upp er på och bara relaxa och må bra . Låt Kroppen och Själen vila idag och bara få vara . Sorgligt med allt fler som jag ser med sorg i mitt hjärta som lägger ut Me To som skriver det dom råkat ut för under sin uppväxt och jag känner att min tillit som redan är skör som ett bräckligt Glas håller på att brytas itu . Mitt Inre som redan bär mörker i min inre själ som endast mitt krossade hjärta vet som ej vill släppa ut det ty då brister det redan sköra hjärtat likt en krossad pusselbit itu som redan är skadat av all sorg , smärta och svek där såren aldrig mer kommer att läkas . Mitt inre skriker Tyst om Ångest i mitt hjärta som åter stänger slussarna om det det bär på . Ingen får Veta dess inre Ångest . Det har jag lovat det . Och jag lovar mitt hjärta åter igen fylld av inre kaos och Ångest att vara tyst om Hjärtats tysta Mörka Själsliga Ärr Som Det bevarar i en Ask som ej ingen annan än vi två får lyfta på locket på . Och Hjärtat förstår att det löfte jag har gett det kommer jag också bevara hos oss själva i den tillslutna Asken och det kan åter släppa ångesten som höll på att få inre kaos av Ångest ty så bräckligt är mitt sedan länge krossade hjärta . Det vill inte . Det orkar inte . Det vill inte känna det mer . Det vill ej Minnas mer . Det måste få Andas . Det löfte jag har gett det att ej aldrig mer ska få minnes trots alla år av inre smärta och trots alla ärr som aldrig mer kommer att Läkas då kroppen skriker tyst inombords Om En Ångest som bryter itu det som ett krossat glas som är skörare än en pappersbit . Min inre Sorg bär jag med mig likt en tyst Ryggsäck livet ut om frågor som aldrig kommer att att få veta det den ej orkar att vilja bära mer . Livet är bräckligt . Tilliten och tilltron är Bräcklig och Försvarslös mot något som Lever i skuggan som inväntar på att fasaden ska rämnas likt en brusten damm . Jag sänder min Ängel Tindra till alla er som lever med dessa mörka minnen som stöd och tröst och vandrar sidan vid er som en själslig vän likt en Vandrare på er stig genom Livet . Må Änglarna Vara med er varje Andetag som ni Andas och Går . Ni Är Modiga . Ni har styrkan att visa världen att det räcker nu . Varje ny trasig själ som får sitt liv krossat är en Trasig själ för mycket . Vi står enade ihop hand i hand med orden Skrikande rakt ut i Världen Att Orden : Nej är Nej . No Is No In the Whole World . Och ingen ska få dom orden att någonsin få försvinna eller den meningen oavsett vem eller var i Världen dom hörs . Det Räcker Nu . Må Världen att skriva in dom i skrift så det Andas Ny Framtid för alla där man respekterar dom Orden . No Is No .

Sänder Sorgsna Tankar Till Alla ! Ni visar styrka och mod ! Må Änglarna vara med er !

Publicerad 2017-10-21 20:14:00 i BLOGGINBJUDAN FÖR GÄSTER !, I ENSAMHETENS SKUGGA !, MINA TANKAR OCH FUNDERINGAR !,

Sänder Sorgsen tanke till alla idag och dessa mörka dagar . Det krävs Mod och Styrka det ni gör som äntligen blir befriade över det Trauma som ni har varit med i och burit inom er i alla år . Mina egna tankar kommer jag för alltid bära med mig för livet ut ingraverade i mitt inre där ingen någonsin kommer att släppas innanför och som för alltid kommer att bäras livet ut . Era tårar är mina tårar Er smärta är min smärta . Jag finns Gråtande vid er sida som tröst gående vid er sida som er själsliga vän för alltid . Och ´vandrar vid er sida hos er som behöver det som mest . Må Änglarna vara med er och vid er sida .
.

Önskar er alla både Vänner Och Bloggare en Mysig Helg !

Publicerad 2017-10-21 16:02:00 i BLOGGINBJUDAN FÖR GÄSTER !, HELGSNACK OCH VIMMEL !,

Hoppas ni alla har en mysig Helg vilket jag också har . Blir en inne dag här och i Mys Soffan med Laptopen i knäet och min man som spelar Tv - Spel för glatta livet . Längtar till ikväll när Tv Programmet som är en av mina Favorit Program från början : Så Mycket Bättre . Mörkt och dystert väder idag men vad gör det då man kan sitta inne och mysa istället med en kopp kaffe hos sig och få skriva till er . Vilket jag ska fortsätta med nu och läsa era inlägg och kolla in era underbara bilder också . Ha det så gott ikväll när det är Lördag oavsett vad ni ska göra idag . Och var rädda om varandra och er själva .

Ville titta inom och önska er alla vänner och bloggare en Mysig Helg !

Publicerad 2017-10-20 18:35:00 i BLOGGINBJUDAN FÖR GÄSTER !, HELGSNACK OCH VIMMEL !,

Önskar er alla en mysig och trevlig Helg både vänner och bloggare i dag . Hoppas ni haft en underbar vecka med både glädje och skratt . Här har det var en lugn vecka hos oss som alltid med våra älskade husdjur . Vi kommer mysa vid Tvn ikväll och kolla på Idol och må gott . Precis ätit mig proppmätt på en Hamburgare med Prommes Frites till som min man gjorde vilket var både efterlängtat och supergott . Sitter nu och däser med min laptop i knäet medan min man spelar Tv. spel . Nu ska jag fortsätta att läsa era inlägg och kolla in era trevliga och fina bilder . Hoppas det blir en mysig kväll hos er allihopa och att ni får det kul ni som ska ut . . Ha det så gott och var rädda om varandra allihopa .

Häng med på god fika vid datan Kl : 15.00 ni som vill idag istället för fika själv !

Publicerad 2017-10-20 13:29:00 i BLOGGINBJUDAN FÖR GÄSTER !,

Häng med på god fika tillsammans Kl : 15.00 Idag vid datan ni som vill istället för att fika ensam . Alla välkomna att fika ihop idag som vill vid datan .

Vilka Av Dessa två Serier Är Din Favorit ? Star Trek Eller Star Wars ?

Publicerad 2017-10-18 20:58:00 i BLOGGINBJUDAN FÖR GÄSTER !,

Vilken av dessa två Serier är din Favorit ? Star Trek Eller Star Wars ! Hur mycket minns ni av dom ? Vem Av dom som Spelar är er Favorit i dom ? Både jag och min man älskar att titta på Star Trek och sitter och tittar på dom igen nu ett nytt avsnitt varje kväll där William Shatner spelar Captain James J Kirk ,

Gunillas Blogg Lista I Dag !

Publicerad 2017-10-18 11:27:00 i BLOGGINBJUDAN FÖR GÄSTER !,

Gunillas Blogg Lista Idag ! 1 . Vad Tycker ni om min Blogg ? 2 . Hur Kan Jag förbättra den ? ( Är Oteknisk av mig ) 3 . Vilket är bäst och ser proffsigt ut när det gäller mina bilder ? ( Dom Personliga eller riktiga Bilderna ) . ( Även dom som här har skrivet personligt på ) 4 . Vilka Fel behöver rättas till och hur ? Den som vill förbättra min Blogg Gratis kommer jag som Tack att både Följa din blogg ( Lägg in din blogg så jag vet vad den heter ) och ha din Blogglänk på min Blogg så jag både kan följa den och läsa dina trevliga inlägg på din Blogg vilket jag gärna som Tack gör givetvis .

Dagens Tema ! Om Intresse av Ädelstenar , kristaller etc . Vilken är Favoriten Och dess betydelse för dig ?

Publicerad 2017-10-17 15:49:00 i BLOGGINBJUDAN FÖR GÄSTER !,

Dagens Tema ! Vem är intresserad av Ädelstenar , kristaller etc ? Vilken är er favorit `? Vad betyder den för dig ? Tror du på eller litar på dess Egenskaper ? Lägg gärna in bilder på er Ädelsten , kristall etc som är er Favorit och berätta gärna vad och hur dess betydelse påverkar dig i din vardag !

Dagens Tema ! Vilken är din favorit som Husmansmaträtt ? Och som väcker Barndomsminne !

Publicerad 2017-10-16 16:40:00 i BLOGGINBJUDAN FÖR GÄSTER !,

Dagens Tema ! Vilken är din Favorit som Husmansmaträtt ? Hur Ofta Har du den ? Och som väcker Barndomsminne hos dig av din Mamma . Mormor och Farmor . Berätta Gärna Vilket minne du har av den sen Barndomen varför den är din favorit . Eller är det någon som du kanske till och med förätit dig på pga Ja skriv gärna om det berodde på att ni hade den ofta hos er när du var liten eller kanske andra orsaker .

Dagens Tema ! Vem skulle du vilja Ge Dagens / Veckans Ros till här på FB Idag ! Och varför !

Publicerad 2017-10-15 10:31:00 i

Dagens Tema ! Vem skulle du vilja ge Dagens / Veckans Ros Till Här på Facebook Och Varför ! Berätta gärna Och Dela Gärna Dagens / Veckans Ros till den som du tycker ska ha en och för att Glädje denna vännen och för att göra den Glad . .

Dagens Tema ! Om du Fick på 10 Min En Upplevelse i En Tidsmaskin ! Vad Hade Du Velat Uppleva Då !

Publicerad 2017-10-14 18:52:00 i

Dagens Tema ! Om Du fick 10 minuter på dig att bestämma en Upplevelse i en Tidsmaskin ! Vad hade du velat uppleva då ? Varför ? Och vilken Tidsepok hade du velat uppleva om du hade fått det ? Berätta gärna . Hade varit intressant att höra hur ni tänker Om det och vilken upplevelse ni skulle vilja göra om det hade gått och genomföra det . Och vilken Tidsepok ni skulle vilja rikta in er på . Använd er fantasi , er uppfinnes rikedom och gör det både med glimten i ögat och gärna tankebanor utanför ramen . Önskar er alla en underbar och härlig Lördagskväll med eller utan Tidsmaskin och må så gott i kväll .

Fredagens Tema ! Vad Betyder Fredagen Den 13 För dig ? Är Du Vidskeplig av dig ?

Publicerad 2017-10-13 12:05:00 i

¤ Vad betyder Fredagen Den 13 för dig ? ¤ Otur eller Lycka . ¤ Är du vidskeplig av dig och blivit drabbad av det Fredagen den 13 . Berätta gärna vad som hände och din otroliga historia både som otur eller som det underbaraste som hänt den dagen . ¤ Tror du på skrock och vidskepelse ? ¤ Vad / Vilket undviker du helst denna dagen och alltid gjort oavsett om du är vidskeplig eller inte . För och av Särkerhetssjäl .

Astma och Förkylning är ingen bra kombination med rossliga luftrör . Slutade Andas förra Natten ! Skrämde både mig och min man !

Publicerad 2017-10-12 23:55:00 i JAG OCH MIN ALLERGI / ASTMA / FIBRO / MIGRÄN !,

Ingen bra kombination att ha Astma och förkylning med Rossliga luftrör och killhosta som slutade med att jag vaknade förra natten och skrämde skiten av både mig och min sovande man av att jag fick ingen luft och vaknade av att jag troligtvis slutade andas som hänt förut särskilt när jag blir förkyld och när jag sover . Att vakna av att man slutar andas och inte får någon luft är en skrämmande upplevelse och kippar efter luft och tror man ska dö och får dessutom yrsel av man får ingen syre är inget man vill uppleva . Vet inte om det beror på att jag blir så trött pga Astman och förkylningen av allt hostande och rosslande i luftrören så jag sover för hårt och slutar andas och vaknar av att jag kippar efter luft precis som när man förslyker sig och kippar efter luft . En skrämmande upplevelse varje gång det händer och jag är livrädd för att lägga mig och inte ska vakna igen . Jag är trött , dämpad och förbannar allt vad Astma heter som när man alltid får det i luftrören precis som min man också får när man blir förkyld och förvärrar det . Tar Astma medicin och får sitta och andas in det även i en maskin som jag har . Blir både trött , hängig får hjärtklappning och blir darrig av både medicinen killHostan och luftrör som rosslar och som förvärras när jag sover och livrädd för jag ska sluta andas när jag sover igen . Vill bara sova men drar mig för det . Förbannar Ärligt Talat allt vad Astma heter Just nu . Inte blir det bättre heller av att jag får inte rätt på min Blogg heller som jag vill förbättra men får inte rätt på det pga min okunskap och av att jag är oteknisk av mig men vill lära mig men har ingen att fråga heller tyvärr . Ber alla om ursäkt för mitt Dämpade Brev idag . Behövde bara skriva av mig en stund trots sent och trots trötthet som jag hoppas råda bättre bot på hoppas jag . Vi hörs !

Kom och sjung för mig min Ängel !

Publicerad 2017-10-08 19:04:00 i

Kom och sjung för mig min Ängel ! För mig som behöver din tröst i Dag , Någonstans där ute söker jag min Lycka Finna egen Kärlek och för att läka min inre Sorg . Tårar i mitt ansikte som döljs av Regn Som Änglarna torkar bort med sin hand . Kom och sjung för mig min Ängel . Medan jag lägger mig i din tröstande Famn . Där jag vilar min kind mot din tröstande Hand . Dina vackra toner dom vaggar mig sakta till sömns . Och mitt krossade hjärta med fyllda ärr . Önskade att din tröst kunde läka alla mina Obesvarade Svar om Varför om all sorg och smärta och svek . Kom och sjung för mig min Ängel . Låt mina sår i hjärtat att Läka . Så det ej går itu av både sorg och av all smärta . Torka bort alla tårar från mitt Ansikte . Låt mig äntligen få hitta hem till mitt ensamma hjärta . Så fylld av både svek , sorg och av smärta . Kom och sjung för mig min Ängel . Ta bort min ensamhet och visa mig vägen till mitt egna hjärta . Så det äntligen kan hitta hem till sig själv . Och älska sig själv istället för att fylla det med år av sår som aldrig läker . Som Ser sig själv i spegeln och vet innerst inne . Ingen tycker om mig och lämnar mig ensam utan några svar om Varför . Kom och sjung för mig min Ängel . Låt mig vila mitt tårfyllda ansikte mot din tröstande hand . Låt dina tysta toner vagga mig till sömns. I min egna inre tysta viskande ord . Som viskar om inre sorg smärta och om svek . Om ändå någon ville vara min Vän Ty jag tinar som snön bort , Av ensamhet om jag inte hade Du . Och min älskade Man och våra älskade Husdjur Som trots min inre osäkerhet visade mig dom rakt till mitt Hjärta . Kom och sjung för mig min Ängel . Kom och lys upp mitt hjärta . Låt Ljusets låga brinna i mitt hjärtas fönster . Så du hittar hem till mitt hjärtas hem och bo . Där du kanske till slut kan finna till mig både Lycka . inre Kärlek och inte en massa smärta som aldrig vill ta slut .

En Söt Degus Hälsning Från Vår Älskade Degus Bebis Valle Som Önskar alla en Mysig Söndag !

Publicerad 2017-10-08 15:45:00 i

Här kommer en Söndagshälsning från vår Älskade Degus Bebis Valle som hoppas ni alla mår bra idag . Här är det mys i Soffan Idag och ta det lugnt fram för Tvn för oss Med fika . Får se vad Tvn erbjuder senare ikväll annars blir det Film kväll för oss . Må så gott allihopa hälsar även vår Älskade Degus Bebis Valle .

Häng med på Söndags Fika vid Datan Kl : 15 .00 Idag Ni Som Vill !

Publicerad 2017-10-08 12:44:00 i

Välkomna att Söndagsfika i dag Kl : 15 :00 Ni som vill vid Datan Istället för att fika ensam .

Vill titta inom och önska både vänner och bloggare en underbar Lördag och Helg allihopa !

Publicerad 2017-10-07 19:10:00 i

Hoppas ni alla har det mysigt ikväll . Själv sitter jag och min älskade man och följer Fotbollsmatchen på Tv och nu innan Pausen står det 3 - 0 till Sverige mot Luxenburg . Sen får vi se vad resten av kvällen den bjuder på här hos oss . Hoppas ni alla har en mysig och trevlig Lördag Kväll vad ni än gör och ska göra . Må så gott allihopa där ute och var rädda om er och varandra ni som ska ut ikväll .

Fredags Tema ! Vilken av dessa är du Fest / Glamour / FestKlädd I ? Guld , silver , pärlor etc .

Publicerad 2017-10-06 20:48:00 i

Fredags Tema ! Är du Guld . Silver . Pärlor eller klär du dig hellre i något annat när du ska Klä upp dig inför en Fest eller när du ska gå ut . Gäller det samma när du dekorerar , vill ha mysstämning hemma eller ska duka till Fest och Glamour .

Dagens Tema ! Välkomna Att Lägga In söta / roliga bilder på ert Gulliga Husdjur på Min Blogg !

Publicerad 2017-10-06 10:54:00 i

Dagens Tema ! Välkomna att lägga in söta / roliga bilder på ert Gulliga Husdjur på min Blogg . Även Udda Husdjur är välkomna ni som har det . Hoppas det kommer in många söta och gulliga roliga bilder på ert älskade husdjur på min Blogg i dag . Skriv gärna om dom också om deras roliga egenheter och påhitt också som alltid får er att skratta när det gäller både bus och hyss särskilt när dom inte tror dom är påkomna . Alla Husdjur kan konsten att lindra en runt lillfinger särskilt när dom har hittat på hyss genom att se otroligt oskyldiga ut eller låtsas som det regnar . Eller om man har mer än ett Husdjur att få det att se ut som det är den andra som gjort det . Skriv gärna och berätta . Även Live Video är välkomna på ert Älskade Husdjur ni som vill det .

Dagens Tema ! Hur många av er har upplevt det samma som i Det Okända ! Berätta Gärna !

Publicerad 2017-10-05 16:51:00 i VÅRA ANDLIGA BESÖK OCH UPPLEVELSER !,

Hur många av er har upplevt det samma som i Det Okända som oförklarliga händelser som ni har känt av eller upplevt . Berätta gärna . Tror ni på det Okända . Tror ni det finns något annat som det inte finns någon förklaring i eller är ni Tvivlare som vill ha bevis först . Har ni någon nära som Upplevt något i er närhet ? Har ni känt av en Närhet av någon som ni mist i ert Liv och hur har ni upplevt dess närhet ? Känner era Husdjur av Det och hur märker ni av att dom gör det ? Berätta gärna om er tanke om det Okända och om er Upplevelser Om Det Okända . Eller Följer ni Det Okända på Tv Av Intresse eller av ni att tror på att där finns något Där ute eller vid vår sida !

Dagens Tema ! Andliga Möten i Vardagen ! Vem / Vad Är Ljuset i ditt Liv !

Publicerad 2017-10-03 19:06:00 i VÅRA ANDLIGA BESÖK OCH UPPLEVELSER !,

Dagens Tema ! Andliga möten I Vardagen ! Vem / Vad är Ljuset är i ditt liv !

Välkommen att Titta inom och Följa min Blogg Både Vänner Och Bloggare !

Publicerad 2017-10-03 18:52:00 i

Välkomna att Följa Min Blogg eller Titta inom ni som vill både Vänner Och Bloggare ; Jag följer gärna er Blogg också .

Dagens Tema ! Vem skulle du vilja Ge Dagens / Veckans Ros Till Som FB Vän Eller Bloggare !

Publicerad 2017-10-01 13:50:00 i

Dagens Tema ! Vem skulle du vilja Ge Dagens / Veckans Ros Till För Att Glädja Den med Som Facebook Vän Eller Som Bloggare ! Och Varför ! Låt Oss Göra Någon Glad I Dag Och Överraska Någon I Dag För Att Göra Någon Glad Eller Uppmuntra Någon .

Dagens Tema ! Bok / Författare Tips som ni gillar och rekommendera !

Publicerad 2017-09-30 12:11:00 i

Dagens Tema Är : Bok Och Författare som ni Gillar Och Som Ni Rekommendera Andra Att Läsa Och Som är Ett Måste I Ert Hem . Skriv gärna också vilken typ av litteratur som Ni Gillar att läsa och som ligger er närmast hjärtat . Hoppas också att dom äldre Gamla Klassikerna och Litteraturerna Fortfarande Finns kvar i både hem och hus som är i många hem är ett måste men som står dammiga i bokhyllorna men som hör till om man är litteratur älskare . Ska bli spännande att läsa vad och vilka som ligger er närmast hjärtat eller som är ett måste för er både som Bok Och Författare Som Ni Älskar att Läsa särskilt nu när Hösten har krupit närmare och många av er ligger inkrupna i era varma plädar kanske i er favorit fåtölj vid en varm brasa eller vid ett tänt ljus som brinner och med en varm kopp kaffe , Eller varm kopp Härlig Choklad mjölk .

Dagens Tema ! Tips På Fredags Mys Hos Er Som Ni Inte Vilj Vara Utan !

Publicerad 2017-09-29 15:13:01 i

Dagens Tema Är Era Tips På Fredags Mys Som Ni Inte Skulle Vilja Vara Utan ! Tex Tips På Fredagen : Vilka nöje och vad ni ska och brukar göra . Mat Och dryck och vilka ni brukar och som är ett måste . Fester och Uteliv . Kläder , smycke , glitter och glamour och smink . Mys och hemma Kväll . Välkomna att både ge tips och även råd till andra vad ni brukar göra när det är Fredag ! och som är ett måste .

Vad Sägs Om En God Fika Ihop Vid Datan Idag Kl: 15.00 ! Häng Med Ni Som Vill !

Publicerad 2017-09-29 14:08:00 i

Välkomna Att Fika Kl : 15 .00 Idag ihop vid Datan ni som vill och som ändå ska Fika I dag . Alla som vill är välkomna att göra det istället för att sitta själv vid Datan och göra Det .

Dagens Fråga är ! Vad betyder Hösten för er ? ´Vilket är din Bäst Höst Mys faktor?

Publicerad 2017-09-28 15:21:00 i

Vad Betyder Hösten För dig och vilket är ditt Bästa Mysfaktor när Hösten är Kommen ? Jag själv älskar Hösten för alla dess Underbara Regnbågens Färger på blad som lägger sig som ett lapptäcke på marken . Jag Älskar att mysa Med Tänt Ljus i min favorit hörna under en fluffig mysig varm Pläd att Krya under . Jag älskar att att på mig en varm Jacka och ut och gå när det blåser utom när det regnar givetvis eller när det är snål kallt ute när man sen kan gå in och ta en varm kopp Kaffe efteråt . Älskar att se tända ljus i vart och ens hem och hus i fönstret som ger underbar hemkänsla . Jag Älskar att se Alla Tända Lyktor och Ljus som står tända på Kyrkogården i Mörkret som Lyser upp kvällen och nattens skimmer och mörker som små eldflugor som fladdrar i vinden . Det är Vad Hösten betyder för mig som Mys känsla Och harmoni som inger Lugn och ro och att bara få vara en stund På Jorden med mig själv och min älskade man och våra alla älskade husdjur bredvid mig och hos mig ...

Här kommer Några Höst bilder att glädjas åt en Solig dag ifrån vår Trädgård s Oas !

Publicerad 2017-09-28 14:32:00 i

Om

Min profilbild

GUNILLA

ÄLSKAR ATT BO PÅ LANDET NÄRA DJUR OCH NATUR . HAVET . KÄNNA HAVSLUKT OCH FRIHET . . GILLAR : HAJAR . UNIVERSUM . ANDLIGHET . HISTORIA. RÄTTSVÄSEN . SAMHÄLLSFRÅGOR . VETENSKAP OCH FORSKNING . FAKTA . KONST / INREDNING . ALLSIDIG INOM MUSIK . ALLSIDIG INOM SPORT . ÄLSKAR ISHOCKEY . ( ENDAST TRE KRONOR ) . MÅLA MED OLJA / AKVARELL . SPELA PÅ GEHÖR DRAGSPEL . PIANO .TRUMMOR SKRIVA DIKTER . ÄLSKAR MIN MAN . VÅRA ÄLSKADE HUSDJUR SOM ÄR SOM VÅRA EGNA BARN .. MAMMAS OCH PAPPAS STOLTHET SOM VI ÄLSKAR AV HELA HJÄRTAT . DJURVÄNNER ÄR ALLTID VÅRA VÄNNER . JAG ÄR ÄRLIG. GODTROGEN . GILLAR HUMOR . HAR LÄTT FÖR ATT SKRATTA . HAR MEDKÄNSLA FÖR ANDRA . OGILLAR : VÅLD . AVUNDSJUKA . SVARTSJUKA . SKVALLER OCH SKITSNACK . ORÄTTVISOR . KONFLIKTER . SKITRÄDD FÖR : GETINGAR . BIN . BÅLGETINGAR . ( ÄR SKITRÄDD FÖR DOM) ÅSKA . ( ÄR SKITRÄDD FÖR ÅSKA ) . ÄR EN SÖKARE . HAR STARTAT GRUPPER PÅ FB SOM ÄR SOM MINA HJÄRTEFRÅGOR OCH HJÄRTEBARN SOM JAG BRINNER FÖR . MIN GRUNDREGEL PÅ MIN BLOGG ÄR : ALL DISKRIMINERING / STÖTANDE BILDER OVÅRDAT SPRÅK . PERSONLIGA PÅHOPP . PRIVATA INTRIGER . SEXISTISKA INSLAG / BILDER ETC : MOBBING . RASISTISKA INLÄGG . ÄVEN RELIGIÖSA . POLITISKA INSLAG BILDER ETC ALLT SÅNT HÄR UNDANBEDES TACK . DOM SOM EJ FÖLJER DESSA GRUNDREGLER KOMMER GENAST FÖRPASSAS SOM DEPÅ OCH TAS OMEDELBART HÄR IFRÅN MIN BLOGG OM DET SYNS HÄR . MIN GRUNDTANKE ÄR : VISA HÄNSYN . RESPEKTERA VARANDRA . VARANDRAS ÅSIKTER . VISA MEDKÄNSLA VÄRME . OMSORG FÖR VARANDRA . TRÖSTA. STÖTTA DEN SOM BEHÖVER DET SOM MEST . . VISA RESPEKT VID OLIKTÄNKANDE OCH ÅSIKTER . KAN MAN INTE SKRIVA ELLER TÄNKA SNÄLLT OCH BEHANDLA SIN VÄN HÄR SOM MAN SJÄLV VILL BEHANDLAD OCH VARA EN GOD VÄN MED GOTT HJÄRTA SÅ ÄR VALET ENKELT . BEHÅLL DÅ DEN SJÄLV ELLER TA DET PÅ DIN EGNA BLOGG . GODA TANKAR . GOD VÄNSKAP OCH GODA HJÄRTAN SOM KOMMER IFRÅN HJÄRTAT OCH ÄR HJÄRTLIGT MENAT INOMBORDS DOM SPRIDER RINGAR PÅ VATTNET . HAR EJ VANA VID ATT BLOGGA . SÅ ALL HJÄLP FÖR ATT FÖRBÄTTRA DEN ÄR VÄLKOMMET OCH TAS TACKSAMT EMOT . VÄLKOMNA ATT KIKA IN PÅ MIN BLOGG OCH SKRIV OM ER VARDAG NI SOM VILL !

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela