GUNILLAS BLOGG

OM GLÄDJESTUNDER I ENS VARDAG . SAMHÄLLSFRÅGOR . LIVET . TANKAR OCH ÅSIKTER . INTRESSE OCH HOBBY . SPORTINTRESSE . OM ALLA VÅRA ÄLSKADE HUSDJUR . OM MIN ÄLSKADE MAN . LEVA I SORGENS SKUGGA . UTANFÖRSKAP OCH ENSAMHET . OM VÅRA SKYDDSÄNGLAR . OM MIN SKYDDSÄNGEL TINDRA . SOM FINNS VID MIN SIDA OCH LEDER MIG RÄTT . ATT VARA EN SÖKARE . MEN FRAMFÖR ALLT EN POSITIV BLOGG MED MASSA HUMOR OCH SKRATT ..

Nu Är Gräset Färdig Klippt Ska Bli Gott Med Fika Nu !

Publicerad 2017-07-31 13:49:00 i

Puh Vad Varmt Det Var Att Klippa Gräset I Dag.Men Nu Är Det Färdigklippt : Så Nu Sitter Jag Och Min Man Ute I Solen På Vår Ute Terrass Och Fikar Och Unnar Oss Glass Nu Och Njuter Av Vädret Och Lyssnar På Härliga Och Roliga Bengt Hellberg På Radion . Njut Av Vädret I Dag När Det Är Måndag Och Må Så Gott .

Ett Styck Migrän Är Välkommet Att Hämtat Hos mig !

Publicerad 2017-07-30 10:02:00 i MITT INRE PERSONLIGA VYKORT OM MIG SJÄLV,

Någon Som Är Intresserad Av Ett Styck Migrän Som Sällskap Så Välkommen Att Hämta Det . Håller Dig Gärna Sällskap Och Håller Dig Vaken Som Redan Har Sömnproblem Så Du Ej Behöver Känna Dig Ensam . Kan Vara Ljusskygg Och Vill Gärna Ligga Slingrad Runt Om Din Hjärna Likt Ett Bälte Av Järn Och Ger Dig Diskokänsla Av Både Blixtrar Och Dunder Magiska Under Tiden Likt Hammarslag Som Trumslag . Du Som Är Intresserad Av Migränen Får Den Alldeles Gratis Och Kommer Att Älska dig Så Du Ej Behöver Känna Någon Matglädje Och Kan Därmed Även Se Det Som Ett Fantastiskt Bra Sätt Att Banta På . Kan Ej Lämnas Tillbaka Till Ägaren Som Redan Hade Den Dvs Som Är Tacksam Och Glad Över Att Du Kommer Älska Den Som Dig Själv Och Kommer Ge Dig Många År Av Träning När det Gäller Ditt Tålamod Som Du Även Kan Ha Nytta Av I Ditt Personliga CVC När Du Söker Stresståligt Arbete . Väldigt Billig i Drift . Behöver Endast Mata Den Mellan Varven Några Receptbelagda Värktabletter Så Den Håller Sig Lugn Och Trygg Med Dig I Några Dagar Medan Du Under Tiden Ser Ut Som En Rishög Med Något RödFlammiga Glansiga Trötta Ögon . Spretigt Hår Som Skulle Göra Hårfrisörskan Avund Att Den Ej Har Lyckats Med Detta Fågelbo Som Trend . Ger Dig Sömnlösa Nätter Genom Mycket Vandring Medan Du Är Beredd På Att Byta Ditt Huvud Mot Någon Annan . Får dig Som Älskar Musik Att Vara beredd på Att Slänga ut Varje Högljudd Pinal I Din Närmsta Vrå Och Krets Och önska dom Ditt Pepparn Växer : Ditt Något Moss Och Missbeklädda Gröna Fejs Ger Ett Miljövänligt Intryck Till Alla Som Är Miljömedvetna . Kan ge ett Mellan Varven Skrikande kraxande Läte Likt En Ara Eller Kakadua Och Ge Både Dig och Få Dina Något Chockade Grannar Att Undra Över Vem Fn Släppte Lös Mistluren Utan Vårt Tillstånd . Så Lycka Till Dig Som Kommer Att Älska Den Tills Tålamodet Får Dig Att Tänka Mörka Tankar Om Att Fundera Starkt På Att Stämma Den Fn Som Du Blev Pålurad Den Förbannade Migränen På Troligtvis Livstid . Tack För Dig Hjälpe Mig Som Kommer Ha Och Leva Med Samma Inbiten Tålamods Befriad Som Kommer Göra Dig Bedrövad Vid Varje Tillfälle Den Dyker Upp Som Brev På Posten När Du Minst Anar Det Likt Släkten På Semestern Som Kom Av Sig Pga Chocken .

Ville Titta Inom Och Önska Er Alla en Mysig Helg !

Publicerad 2017-07-29 16:07:00 i

Haft Och Har En Härlig Dag Jag Och Min Man . Varit Iväg Och Handlat En Del Innan I Dag Och Sen Även Varit Och Fikat En Stund Hos Min Mamma . Nu Blir Det Avkoppling Resten Av Dagen En Hel Del I Tv. Soffan Och Titta Både På Simning Och Även Fotboll Ikväll Och Får Se Sen Vad tv Bjuder På Tv Program Att Kolla På . Känns Bättre nu Efter Går Dagens Migrän Och Illa Mående Men Fortfarande Tung Huvudvärk Med Spänningar I Både Nacke Och Axlar Som Vanligt Vilket Är Trist Och Gör Man Blir Både Less På Det Och Smått Down När Det Lyckas Pricka In När Det Är Helg . Roligare Kunde Man Ha Det Suck . Hoppas ni Alla Får Det Mysigt I Helgen Och Ha Det Så Gott I Kväll Ni Ska ut Och Antingen Festa Och Ha Det Kul Eller Föredrar Vara Soffeliggare Framför Tvn Som Vi Ska Göra . Hoppas Min Migrän Snart Går Över Igen Och Spänningen I Både Nacken Och Axlarna Släpper Så Värken Inte Hänger I Hela Helgen Och Förvärrar Min Fibro . Blir Både Trött Och Hängig Av Att ha Bägge Två Samtidigt .

Om

Min profilbild

GUNILLA

ÄLSKAR ATT BO PÅ LANDET NÄRA DJUR OCH NATUR . HAVET . KÄNNA HAVSLUKT OCH FRIHET . . GILLAR : HAJAR . UNIVERSUM . ANDLIGHET . HISTORIA. RÄTTSVÄSEN . SAMHÄLLSFRÅGOR . VETENSKAP OCH FORSKNING . FAKTA . KONST / INREDNING . ALLSIDIG INOM MUSIK . ALLSIDIG INOM SPORT . ÄLSKAR ISHOCKEY . ( ENDAST TRE KRONOR ) . MÅLA MED OLJA / AKVARELL . SPELA PÅ GEHÖR DRAGSPEL . PIANO .TRUMMOR SKRIVA DIKTER . ÄLSKAR MIN MAN . VÅRA ÄLSKADE HUSDJUR SOM ÄR SOM VÅRA EGNA BARN .. MAMMAS OCH PAPPAS STOLTHET SOM VI ÄLSKAR AV HELA HJÄRTAT . DJURVÄNNER ÄR ALLTID VÅRA VÄNNER . JAG ÄR ÄRLIG. GODTROGEN . GILLAR HUMOR . HAR LÄTT FÖR ATT SKRATTA . HAR MEDKÄNSLA FÖR ANDRA . OGILLAR : VÅLD . AVUNDSJUKA . SVARTSJUKA . SKVALLER OCH SKITSNACK . ORÄTTVISOR . KONFLIKTER . SKITRÄDD FÖR : GETINGAR . BIN . BÅLGETINGAR . ( ÄR SKITRÄDD FÖR DOM) ÅSKA . ( ÄR SKITRÄDD FÖR ÅSKA ) . ÄR EN SÖKARE . HAR STARTAT GRUPPER PÅ FB SOM ÄR SOM MINA HJÄRTEFRÅGOR OCH HJÄRTEBARN SOM JAG BRINNER FÖR . MIN GRUNDREGEL PÅ MIN BLOGG ÄR : ALL DISKRIMINERING / STÖTANDE BILDER OVÅRDAT SPRÅK . PERSONLIGA PÅHOPP . PRIVATA INTRIGER . SEXISTISKA INSLAG / BILDER ETC : MOBBING . RASISTISKA INLÄGG . ÄVEN RELIGIÖSA . POLITISKA INSLAG BILDER ETC ALLT SÅNT HÄR UNDANBEDES TACK . DOM SOM EJ FÖLJER DESSA GRUNDREGLER KOMMER GENAST FÖRPASSAS SOM DEPÅ OCH TAS OMEDELBART HÄR IFRÅN MIN BLOGG OM DET SYNS HÄR . MIN GRUNDTANKE ÄR : VISA HÄNSYN . RESPEKTERA VARANDRA . VARANDRAS ÅSIKTER . VISA MEDKÄNSLA VÄRME . OMSORG FÖR VARANDRA . TRÖSTA. STÖTTA DEN SOM BEHÖVER DET SOM MEST . . VISA RESPEKT VID OLIKTÄNKANDE OCH ÅSIKTER . KAN MAN INTE SKRIVA ELLER TÄNKA SNÄLLT OCH BEHANDLA SIN VÄN HÄR SOM MAN SJÄLV VILL BEHANDLAD OCH VARA EN GOD VÄN MED GOTT HJÄRTA SÅ ÄR VALET ENKELT . BEHÅLL DÅ DEN SJÄLV ELLER TA DET PÅ DIN EGNA BLOGG . GODA TANKAR . GOD VÄNSKAP OCH GODA HJÄRTAN SOM KOMMER IFRÅN HJÄRTAT OCH ÄR HJÄRTLIGT MENAT INOMBORDS DOM SPRIDER RINGAR PÅ VATTNET . HAR EJ VANA VID ATT BLOGGA . SÅ ALL HJÄLP FÖR ATT FÖRBÄTTRA DEN ÄR VÄLKOMMET OCH TAS TACKSAMT EMOT . VÄLKOMNA ATT KIKA IN PÅ MIN BLOGG OCH SKRIV OM ER VARDAG NI SOM VILL !

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela