GUNILLAS BLOGG

OM GLÄDJESTUNDER I ENS VARDAG . SAMHÄLLSFRÅGOR . LIVET . TANKAR OCH ÅSIKTER . INTRESSE OCH HOBBY . SPORTINTRESSE . OM ALLA VÅRA ÄLSKADE HUSDJUR . OM MIN ÄLSKADE MAN . LEVA I SORGENS SKUGGA . UTANFÖRSKAP OCH ENSAMHET . OM VÅRA SKYDDSÄNGLAR . OM MIN SKYDDSÄNGEL TINDRA . SOM FINNS VID MIN SIDA OCH LEDER MIG RÄTT . ATT VARA EN SÖKARE . MEN FRAMFÖR ALLT EN POSITIV BLOGG MED MASSA HUMOR OCH SKRATT ..

Här Vankas det FredagsMys med min Älskade Man hemgjorda Kvällsmat !

Publicerad 2017-03-31 19:37:00 i

Äntligen är Det Fredagskväll och FredagsMys och koppla av med min Mans Goda Hemgjorda Kvällsmat . Nu blir det Tv Förresten för oss bägge ikväll . Vi har Gjort en del Ute i Dag och satt upp tältet och tagit ut min mans och våra Hembyggda Burar till våra Älskade Degusar som vi har under tältet ett öppet så dom kan vara ute sen hela sommaren i sol och värme och få både frisk Luft och både busa och stoja . Alla våra Älskade Husdjur har vi alltid ute när det är Sol och Värme så får dom komma ut . Nu ska vi Mysa resten av kvällen och ha det gott . Önskar er alla en Underbar Fredag och Helg och hoppas ni alla får både sol och Värme i Helgen så vi alla kan vara ute i Helgen . Må så gott allihopa och Tack för denna Veckan och för att Ni Finns och Lyser upp min Dag .

Idag Blev Det Hemstekta BananPannkakor till Lunch !

Publicerad 2017-03-31 12:25:00 i

Idag Stekte min Älskade man BananPannkakor som vi sen hade till Lunch vilket inte var fy skam en Fredag som Det är I Dag . Receptet är både Gott och Nyttigt vilket är bra då vi båda vill och är Hälso Nyttiga av oss . Här är Receptet i fall någon vill göra dom .
BananPannkakor Med Havregryn ! ( 6 st Pannkakor ) 2 st Ägg 1 st Mogen Mjuk Banan 1 dl Havregryn ( Min Man Har Fibro Havregyn i vårt Recept för att göra dom Nyttigare och blir Goda ) 1 tsk Vaniljsocker eller Kanel 1 Tsk Bakpulver

Här är Bilder på alla våra Älskade Husdjur ! Alla Lika Älskade av Oss Vilket är Självklart för oss !

Publicerad 2017-03-29 20:54:00 i

Här kommer bilder på Alla Våra Älskade Husdjur som är allt för Oss . Dom är Som Våra Egna Barn allihopa och alla lika Älskade av oss Precis som det ska vara . Vår Älskade Gröna Leguan Kiito som vi har Tagit Hand om och Räddat Livet på !
Vår Älskade Bebis Gröna Leguan Rocky !
Vår Älskade Skäggagam Skäggis !
Vår Älskade Kanin Iza !
Vår Älskade Kanin Bella !
Vår Älskade Degús Bebis Valle !
Vår Älskade Degus Bebis Pipis !
Vår Älskade Chinchilla Blacky !
Vår Älskade Chinchilla Happy !
Vår Älskade Chinchilla Bebis Zacky !
Våra Älskade Chinchillor Blacky . Happy Och Zacky Bebis !

Om

Min profilbild

GUNILLA

ÄLSKAR ATT BO PÅ LANDET NÄRA DJUR OCH NATUR . HAVET . KÄNNA HAVSLUKT OCH FRIHET . . GILLAR : HAJAR . UNIVERSUM . ANDLIGHET . HISTORIA. RÄTTSVÄSEN . SAMHÄLLSFRÅGOR . VETENSKAP OCH FORSKNING . FAKTA . KONST / INREDNING . ALLSIDIG INOM MUSIK . ALLSIDIG INOM SPORT . ÄLSKAR ISHOCKEY . ( ENDAST TRE KRONOR ) . MÅLA MED OLJA / AKVARELL . SPELA PÅ GEHÖR DRAGSPEL . PIANO .TRUMMOR SKRIVA DIKTER . ÄLSKAR MIN MAN . VÅRA ÄLSKADE HUSDJUR SOM ÄR SOM VÅRA EGNA BARN .. MAMMAS OCH PAPPAS STOLTHET SOM VI ÄLSKAR AV HELA HJÄRTAT . DJURVÄNNER ÄR ALLTID VÅRA VÄNNER . JAG ÄR ÄRLIG. GODTROGEN . GILLAR HUMOR . HAR LÄTT FÖR ATT SKRATTA . HAR MEDKÄNSLA FÖR ANDRA . OGILLAR : VÅLD . AVUNDSJUKA . SVARTSJUKA . SKVALLER OCH SKITSNACK . ORÄTTVISOR . KONFLIKTER . SKITRÄDD FÖR : GETINGAR . BIN . BÅLGETINGAR . ( ÄR SKITRÄDD FÖR DOM) ÅSKA . ( ÄR SKITRÄDD FÖR ÅSKA ) . ÄR EN SÖKARE . HAR STARTAT GRUPPER PÅ FB SOM ÄR SOM MINA HJÄRTEFRÅGOR OCH HJÄRTEBARN SOM JAG BRINNER FÖR . MIN GRUNDREGEL PÅ MIN BLOGG ÄR : ALL DISKRIMINERING / STÖTANDE BILDER OVÅRDAT SPRÅK . PERSONLIGA PÅHOPP . PRIVATA INTRIGER . SEXISTISKA INSLAG / BILDER ETC : MOBBING . RASISTISKA INLÄGG . ÄVEN RELIGIÖSA . POLITISKA INSLAG BILDER ETC ALLT SÅNT HÄR UNDANBEDES TACK . DOM SOM EJ FÖLJER DESSA GRUNDREGLER KOMMER GENAST FÖRPASSAS SOM DEPÅ OCH TAS OMEDELBART HÄR IFRÅN MIN BLOGG OM DET SYNS HÄR . MIN GRUNDTANKE ÄR : VISA HÄNSYN . RESPEKTERA VARANDRA . VARANDRAS ÅSIKTER . VISA MEDKÄNSLA VÄRME . OMSORG FÖR VARANDRA . TRÖSTA. STÖTTA DEN SOM BEHÖVER DET SOM MEST . . VISA RESPEKT VID OLIKTÄNKANDE OCH ÅSIKTER . KAN MAN INTE SKRIVA ELLER TÄNKA SNÄLLT OCH BEHANDLA SIN VÄN HÄR SOM MAN SJÄLV VILL BEHANDLAD OCH VARA EN GOD VÄN MED GOTT HJÄRTA SÅ ÄR VALET ENKELT . BEHÅLL DÅ DEN SJÄLV ELLER TA DET PÅ DIN EGNA BLOGG . GODA TANKAR . GOD VÄNSKAP OCH GODA HJÄRTAN SOM KOMMER IFRÅN HJÄRTAT OCH ÄR HJÄRTLIGT MENAT INOMBORDS DOM SPRIDER RINGAR PÅ VATTNET . HAR EJ VANA VID ATT BLOGGA . SÅ ALL HJÄLP FÖR ATT FÖRBÄTTRA DEN ÄR VÄLKOMMET OCH TAS TACKSAMT EMOT . VÄLKOMNA ATT KIKA IN PÅ MIN BLOGG OCH SKRIV OM ER VARDAG NI SOM VILL !

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela