GUNILLAS BLOGG

OM GLÄDJESTUNDER I ENS VARDAG . SAMHÄLLSFRÅGOR . LIVET . TANKAR OCH ÅSIKTER . INTRESSE OCH HOBBY . SPORTINTRESSE . OM ALLA VÅRA ÄLSKADE HUSDJUR . OM MIN ÄLSKADE MAN . LEVA I SORGENS SKUGGA . UTANFÖRSKAP OCH ENSAMHET . OM VÅRA SKYDDSÄNGLAR . OM MIN SKYDDSÄNGEL TINDRA . SOM FINNS VID MIN SIDA OCH LEDER MIG RÄTT . ATT VARA EN SÖKARE . MEN FRAMFÖR ALLT EN POSITIV BLOGG MED MASSA HUMOR OCH SKRATT ..

Har nu ätit Middag och min mans goda hemgjorda fläsklägg !

Publicerad 2017-01-29 11:23:00 i

Nu är man mätt av sin mans Goda Middag av resten av fläsklägg som vi har haft i Helgen med hemgjord Rotmos . Ska bli gott nu med en god kopp kaffe efteråt medan man tittar på Skidor på Tv och Söndag idag och koppla av i lugn och ro . Önskar er alla en Underbar och Härlig Söndag och att ni unnar er att koppla av i lugn och ro inför nästa vecka . För mig är och har alltid Söndagen Varit en Vilodag då man tar det lugnt , kopplar av och bara få vara då soffan , favoritfåtöljen , en mysig och varm filt om sig eller Pläd och bädda ner sig framför TVn utom när man givetvis mellan varven ska äta något gott som man kan njuta av . Ha det så gott idag och var rädda om varandra och er själva och krya på er alla där ute som är förkylda vid denna tiden så ni är pigga och Krya inför Vårens Ankomst som är på väg fast det ej känns så nu .

Nu är det Fredag igen och Fredagsmys med god hemmagjord Mat att njuta av !

Publicerad 2017-01-27 19:27:00 i

Nu har jag njutit av av min mans hemgjorda goda Hamburgare medan vi sitter och tittar på bandat avsnitt av På Spåret och kopplar av i soffan och våra urgulliga Degusungar dom busar och leker som dom leksna busungar dom är våra små Bumse björnar . Nu dricker vi en kopp kaffe efteråt och bara njuter och relaxa efter veckan och ser fram emot helgen och önskar er alla en underbar mysig Fredag och Helg och att ni alla ska må gott . Ha det så gott i helgen och var rädda om er och varandra och tack för denna veckan och alla er underbart vackra inlägg och bilder som alltid gör mig lika Glad varje gång att läsa och titta på .

Fredags Dax igen och ätit Min Mans Goda hemgjorda Rotmos Med Fläsklägg !!

Publicerad 2017-01-27 12:30:00 i

Kan det bli bättre än att Det är Fredag och jag precis ätit min mans Hemgjorda Rotmos med Fläsklägg till Middag som smakade otroligt gott som alltid när han lagar hemgjord redig hemlagad Husmanskost vilket ä trots allt det godaste jag vet även om det även är gott att ibland varva det med annat men det slår ej det som är redigt hemlagad välgjord mat som man lagar själv med kärlek och sitt hjärta och själ i det och sitter just nu och njuter av en kopp nybryggd kaffe och ätit mig mätt och belåten . Nu ska han och jag ta det lugnt resten av dagen med jag denna Dag sänder mina tankar till min Pappas Syster som ej finns med i livet och som där endast hans familj ska vara närvarande vid hennes Begravning . Men jag tänker på dig och tänker tända ett Ljus för dig för att följa din sista Dag innan Änglarna dom följer dig till Ljuset andra sidan till Solrosens Dal för att oss säga adjö och ett sista Farväl och för att se min Älskade Pappa som står och väntar på sin syster för att ta emot henne och välkomna henne för att följa vid hennes sida till deras återseende hos Mor och Far . Du kommer saknas mig i mitt hjärta och jag tänker på dig medan tårarna dom gråter inombords på din sista resa med mig och de dina . Jag önskar er alla där ute och mina vänner en fin helg i ljusets tecken om en snar vårankomst så solen och värmen åter visar oss vägen till våran och djurens Hjärta till all naturens nyvaknande och de små snart börjar åter födas till ett nytt liv och lyser upp vår vardag med sina de små nyfödda små ungarna som ska ta de första stapplande stegen ut till den stora vida världen med deras oskyldiga blå och leker tafatt och bus och med alla sina sinnen på helspänn och fulla av upptåg .. Ha det så bra i Helgen och må så gott . Och njut av den snart återkomna våren så vi som längtar ut kan sitta ute åter och njuta av en kopp nybryggd kaffe medan solen den gassar och värmen den får oss att åter vakna upp ur den långa dvalan precis som dom som bor i dvala gör . för att sen titta ut och säga Tittut . Och fåglarna dom sjunger om längtan till sina nybyggda bo och till sina småttingar som kvittrar och vill ha mat där det är bråda dagar för mor och far så dom sedan kan flyga ur sitt bo och själva sedan sätta egna små bo . .

Om

Min profilbild

GUNILLA

ÄLSKAR ATT BO PÅ LANDET NÄRA DJUR OCH NATUR . HAVET . KÄNNA HAVSLUKT OCH FRIHET . . GILLAR : HAJAR . UNIVERSUM . ANDLIGHET . HISTORIA. RÄTTSVÄSEN . SAMHÄLLSFRÅGOR . VETENSKAP OCH FORSKNING . FAKTA . KONST / INREDNING . ALLSIDIG INOM MUSIK . ALLSIDIG INOM SPORT . ÄLSKAR ISHOCKEY . ( ENDAST TRE KRONOR ) . MÅLA MED OLJA / AKVARELL . SPELA PÅ GEHÖR DRAGSPEL . PIANO .TRUMMOR SKRIVA DIKTER . ÄLSKAR MIN MAN . VÅRA ÄLSKADE HUSDJUR SOM ÄR SOM VÅRA EGNA BARN .. MAMMAS OCH PAPPAS STOLTHET SOM VI ÄLSKAR AV HELA HJÄRTAT . DJURVÄNNER ÄR ALLTID VÅRA VÄNNER . JAG ÄR ÄRLIG. GODTROGEN . GILLAR HUMOR . HAR LÄTT FÖR ATT SKRATTA . HAR MEDKÄNSLA FÖR ANDRA . OGILLAR : VÅLD . AVUNDSJUKA . SVARTSJUKA . SKVALLER OCH SKITSNACK . ORÄTTVISOR . KONFLIKTER . SKITRÄDD FÖR : GETINGAR . BIN . BÅLGETINGAR . ( ÄR SKITRÄDD FÖR DOM) ÅSKA . ( ÄR SKITRÄDD FÖR ÅSKA ) . ÄR EN SÖKARE . HAR STARTAT GRUPPER PÅ FB SOM ÄR SOM MINA HJÄRTEFRÅGOR OCH HJÄRTEBARN SOM JAG BRINNER FÖR . MIN GRUNDREGEL PÅ MIN BLOGG ÄR : ALL DISKRIMINERING / STÖTANDE BILDER OVÅRDAT SPRÅK . PERSONLIGA PÅHOPP . PRIVATA INTRIGER . SEXISTISKA INSLAG / BILDER ETC : MOBBING . RASISTISKA INLÄGG . ÄVEN RELIGIÖSA . POLITISKA INSLAG BILDER ETC ALLT SÅNT HÄR UNDANBEDES TACK . DOM SOM EJ FÖLJER DESSA GRUNDREGLER KOMMER GENAST FÖRPASSAS SOM DEPÅ OCH TAS OMEDELBART HÄR IFRÅN MIN BLOGG OM DET SYNS HÄR . MIN GRUNDTANKE ÄR : VISA HÄNSYN . RESPEKTERA VARANDRA . VARANDRAS ÅSIKTER . VISA MEDKÄNSLA VÄRME . OMSORG FÖR VARANDRA . TRÖSTA. STÖTTA DEN SOM BEHÖVER DET SOM MEST . . VISA RESPEKT VID OLIKTÄNKANDE OCH ÅSIKTER . KAN MAN INTE SKRIVA ELLER TÄNKA SNÄLLT OCH BEHANDLA SIN VÄN HÄR SOM MAN SJÄLV VILL BEHANDLAD OCH VARA EN GOD VÄN MED GOTT HJÄRTA SÅ ÄR VALET ENKELT . BEHÅLL DÅ DEN SJÄLV ELLER TA DET PÅ DIN EGNA BLOGG . GODA TANKAR . GOD VÄNSKAP OCH GODA HJÄRTAN SOM KOMMER IFRÅN HJÄRTAT OCH ÄR HJÄRTLIGT MENAT INOMBORDS DOM SPRIDER RINGAR PÅ VATTNET . HAR EJ VANA VID ATT BLOGGA . SÅ ALL HJÄLP FÖR ATT FÖRBÄTTRA DEN ÄR VÄLKOMMET OCH TAS TACKSAMT EMOT . VÄLKOMNA ATT KIKA IN PÅ MIN BLOGG OCH SKRIV OM ER VARDAG NI SOM VILL !

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela